Post by kelliamorlisar on Mar 6, 2022 6:44:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλά λεφτά ▞▞▞
▞▞▞ Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game 2022 version ▞▞▞
Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι τόσο καλή που πραγματικά απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι.
μόλις κατέβασε. Φαίνεται καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής.
Φαίνεται ότι θα ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει να περιορίζομαι από την "ενέργεια".
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και πραγματικά εύκολο να το παραλάβετε.
Τόσο πολύ διασκεδαστικό και απλό παιχνίδι. Καλή δουλειά
lh.
το λατρεύω
Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game Casual zfx
δεν είναι φρικτό, φαίνεται ακόμα νωρίς στην ανάπτυξη... ίσως προσπαθήσετε ξανά σε περίπου 6 μήνες για να ελέγξετε για περισσότερα ρεύματα
υπέροχο παιχνίδι καλά χειριστήρια
Brick Monster:Balls Blast Game Gündəlik lzae
όμορφη
απλό αλλά διασκεδαστικό
Υπέροχο μικρό παιχνίδι. Καλή εξοικονόμηση χρόνου
Brick Monster:Balls Blast Game Nezahtjevne igre sei
διασκεδαστικό παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Σε κρατάει στα πόδια σου.
Ενδιαφέρουσα εμπειρία που έχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης. Δεν είναι κακό παιχνίδι.
Καλή καθαρή διασκέδαση
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο, κέρδισα όλα τα επίπεδα και ανέβασα όλα τα ξωτικά σε πλήρη δύναμη. Ωστόσο, περίμενα για πάντα, φαίνεται για μια ενημέρωση για νέα επίπεδα παρελθόν The Dark Forest
καλά γραφικά και χρόνο δολοφόνος
Μόλις ξεκίνησε, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενο και διασκεδαστικό
Το λατρεύω... Καλή στιγμή... Ειδικά αν βρίσκεσαι σε καραντίνα
Ειλικρινά, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, ακόμα και με όλες τις διαφημίσεις, απολάμβανα την πρόκληση και την ιστορία και με ενδιέφερε να κερδίσω περισσότερους χαρακτήρες και να τους ισοπεδώσω. Μετά πέτυχα το τελευταίο επίπεδο στον 3ο ή 4ο χάρτη και δεν μπορώ να το νικήσω. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο και σκότωσε την επιθυμία μου να παίξω το παιχνίδι.
Διασκεδαστικό παιχνίδι 💯
μεγάλη διασκέδαση ακριβώς αυτό που έψαχνα
Φοβερό παιχνίδι συνέχισε την καλή δουλειά
Αυτό το παιχνίδι έχει υπέροχα γραφικά ένας ωραίος τρόπος για να αγοράσετε νέους χαρακτήρες τοποθετώντας λίγα χρήματα που βγάζετε ακόμα και από άλλα χρήματα που πληρώνετε για να παίξετε παιχνίδια αξίζει την εμπειρία!!!!!Παίζω άλλα παιχνίδια όπως αυτό, αλλά εσύ σπάς τούβλα αντί να σκοτώνεις τέρατα. Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα για ένα παιχνίδι σπάσιμο τούβλων.
Το παιχνίδι ήταν αξιοπρεπές και άξιζε να το δοκιμάσετε, μέχρι την αυτόματη και απροσπέλαστη διαφήμιση μεταγενέστερου επιπέδου
Φοβερό παιχνίδι. Ήδη πολύ εθισμένος.
Το να αναπηδάς μπάλες από πρόσωπα ...δεν είναι πιο έξυπνο. Απλώς γεμίζω εκεί πρόσωπα γεμάτα μαγικές μπάλες
ωραίο παιχνίδι μέχρι στιγμής, μακάρι να μην υπήρχε ενεργειακή δεξαμενή για να συνεχίσω να παίζω
Μου αρέσει πολύ η ιδέα, αλλά περισσότερες μαγικές επιλογές ή ίσως να ρίχνω εμπόδια μαζί με εχθρούς κ.λπ
Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game Casual vph
Ωραίο μικρό αστείο παιχνίδι την προηγούμενη φορά
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες. Είναι εύκολο να παίξεις. Υπέροχο παιχνίδι.
εντάξει παίξε
Θα ήταν καλό παιχνίδι αν δεν ήταν τόσο προσανατολισμένο στη διαφήμιση
θέλει πολλή δουλειά
αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών με υπέροχα γραφικά και gameplay
φαινόταν χαζό αλλά είναι πραγματικά fu.δώστε του μια ευκαιρία
είναι εντάξει
είναι πολύ διασκεδαστικό
Μπράβο
Ice Cream Inc. Казуальные wcs
Αυτή είναι απλώς η άσκοπη διασκέδαση μου. Φανταστικό παιχνίδι! Το αγαπώ. Ευχαριστώ.
ε... το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά με τις διαφημίσεις να σου χώνονται στα μούτρα σε κάθε στροφή. Δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία προόδου ή στόχοι. Απλώς σπάστε μπλοκ ξανά και ξανά.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή yhuhhh μου αρέσει εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεაააقیააxა γρήγορα σε σας. οι προγραμματιστές τους ότι μπορώ να το αποκτήσω. .........,..
«Χάνεις» ενέργεια αν τα παρατήσεις κατά τη διάρκεια μιας σκηνής. Διορθώστε το τυπογραφικό λάθος και θα εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι και θα κάνω μια πραγματική αξιολόγηση
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με αυτό το παιχνίδι. Δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο διασκεδαστικός και τώρα δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
είναι πολύ ωραίο.
Ένα διασκεδαστικό, εύκολο παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αρκετά ήπιο παιχνίδι..