Post by kelliamorlisar on Mar 6, 2022 6:41:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merchant Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merchant Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csalások engedélyezése ▞▞▞
▞▞▞ Merchant Master 2022 version ▞▞▞
Gyenge ügyfélszolgálat. Csak a bot válaszol Önnek, és nem törődnek az Ön aggályaival. Jobb a Trading Legends-t játszani, sokkal olcsóbb a feltöltése és az angol szinkronszínészet.
Tidak bisa login lebih dari 24jam di akunku server 26 global (Bar), apa yang salah dengan akunku, padahal aku tidak melakukan apapun dengan curang, malahan aku sudah membayar untuk menjadi VIP
Nagy gmae azonban taxi kérem, hogy férfi szeretett társaik? Kínos nőként játszani. Arra számítottam, hogy férfi szerelmeim lesznek. Ezenkívül néhány szeretett embernek nincs hangja. Ráadásul a hirdetésed félrevezető. Arra számítottam, hogy saját üzletemet díszítem, és saját alkalmazottakat választok. Egy ilyen cserbenhagyás.
Kirúgtak egy szerverről, hogy helyet csináljak másoknak, így mindent elvesztettem, amikor ott volt a többi szerver
Olyan rossz a frissítés. Most már kevésbé érdekel a játék
További fejlesztésre van szükség XP-vel és társkeresővel. De a fő probléma a késés. Nagyon késés csatában vagy cserében.
jó játék
Ez a játék a frissítés után még bosszantóbb lett. Korábban nehéz volt a növekedés, de most a frissítés után még rosszabb lett. Most úgy érzem, hogy fizetnem kell azért, hogy játszhassak és legalább folyamatosan fejlődjek. Már korábban is nehéz volt valakinek, aki nem engedte, hogy más keressen és fejlődjön a játékban, de most úgy tűnik, jobb, ha eltávolítja a játékot, és keres egy jobbat.
BOGÁR! Nem tudok részt venni a céhes banketten, mert nem lehet lefelé görgetni az oldalt, miután 16 fő vett részt a céhes banketten, kérjük, mielőbb javítsák!Hurrá, egy újabb Pay 2 Win játék. A szerveremen is mindenki orosz, szóval nem tudok jól kommunikálni vagy megérteni senkit :/
Hatalmas dolcsit költöttek erre a játékra, VIP 5 helyezést a legjobb 20 pozícióval az 1 szerveren, csak azért, hogy megtudjam, többet kell költenem a frissítés után. A vásárló sora nem működik, bankett terem, nincs több magánlakoma megtartására alkalmas tárgy, hacsak nem költünk pénzt a vásárlásra, sok terméket most $$$-ért kell megvásárolni. Veszteség kedvem a bejelentkezéshez és a fiókom frissítéséhez, ami csak azt jelenti, hogy nem akarok több pénzt költeni a fiókom bővítésére.
Az utolsó frissítés nagyon rossz, és nagyon lelassítja a lejátszót.Adjátok vissza nekünk a fiatal főnixet, nem szeretem ezt az új fejlesztőt
Kezdetnek rendben van, de sok dolog megértéséhez idő kell. Még mindig megtaláljuk ennek a játéknak a varázsát.
A játék nem működik. "Hálózati hiba"
Az egy pillanattal ezelőtti frissítés az. nagyon hülye..
Ez a játék nagyon jó, de amikor korábban megnyitottam, az egyik szeretett intimitásom és varázsom 2k-ról 88-65-re változott, kérlek javítsd ki mihamarabb, mert elég kiábrándító, hogy keményen dolgoztam, hogy intimitását és varázsát 2k-ra tegyem. aztán hirtelen elmegy viszlát.Nagyon hálás lennék, ha mielőbb megoldaná, köszönöm.
Ahelyett, hogy a játékosok nagyobb játékélményére és elégedettségére frissítenéd, a fejlesztő csak a saját bevételedre összpontosít. A játékosok többségének búcsút csókolhatsz, miután a bevételi fókuszt a frissítések elvégzése után végezted el
Fizessen a győzelemért. Cringe idegesítő youtube hirdetések
kissé érdekes
még új
Miért kell visszahívnom őket a vásárlók sorából csak azért, hogy háziállatot cseréljek? Ez akkora gond. A sógor kiválasztásakor adja meg a játékos nevét. Még egy dolog, a játékosnak meg kell engedni, hogy eldöntse, hogy monopólium esetén a titkos átjáróba megy-e vagy sem.
ugyanaz a régi formátum.
Sajnos elég gyorsan megunja a játékot, mivel nincs sok történet. Csak véletlenszerű kattintással elérheti a feladatokat. Továbbá az a tény, hogy nincs férfi szeretett, érdektelenné teszi számomra.
jó lenne, ha a szeretetteket férfira cserélnéd.
Élveztem ezt a játékot, és bár úgy érzem, költenie kell, hogy bárhová eljuthasson, megteszem, amit tudok, és ezt a játék támogatásának tekintem. A mai bankett-frissítés azonban nyilvánvaló kísérlet arra, hogy több pénzt szívjon el a játékosoktól. Az új költség teljesen kilóg a sorból, és mivel a banketteken való részvétel aranyba kerül, nem éri meg a banketteken részt venni. Alaposan fontolja meg a leszokást, mint sokan mások.
A szerver túl késésben van
Nem tudok bejelentkezni miért
A játékok jók..de nincs beváltható kódjuk😅
Kérem, javítsa ki a csatlakozási problémát... Nagyon szórakoztatónak találtam a játékot, de időnként megjelenik egy értesítés a kapcsolatomról, és ez nagyon bosszantó. Wi-Fi-t használok, és az összes többi játékom jól működik a Wi-Fi-vel. Kérjük, javítsa ki a csatlakozási problémát.
Annyira rossz az angol nyelvtudás, hogy végül tönkreteszi az élményt. Ez egy nagyon szöveges játék, és a másolatnak eredetinek kell lennie. Valószínűleg egy hatodikos, aki ezt írta (vagy a google fordító).
Nagyon csalódott, hogy mindkét nemet, amelyet avatarnak választottál, végül mégiscsak női karaktereket kellett romantikáznia. Arra számított, hogy a női avatarnak férfi románcai lesznek. Azonban még a párbeszéd is úgy fog hivatkozni a női avatárra, mint ő, ami arra utal, hogy az avatar pusztán kozmetikai jellegű.
A fejlesztőknek be kell vezetniük egy válási rendszert a szeretettekkel, mint például a szellemi állatoknál a felszabadító funkciót. Sok gyenge, alacsony bevételű szerelmem van, amitől gyerekek születnek. Bosszantó, hogy mód van arra, hogy eltávolítsam ezeket a szeretteimet.
Néhány hónapja alkalmi játékos vagyok ebben a játékban, és a legutóbbi frissítés előtt jó móka volt, és hajlandó voltam időnként pénzt költeni erre a játékra, de most ez csak a pénz megszerzése, mivel az alapvető erőforrások nem állnak rendelkezésre. többé hozzáférhető, és az érmegyártás 90%-kal lecsökkent. Azt hiszem, a jelenlegi állapotában egyetlen centet sem költök erre a játékra. Remélhetőleg a fejlesztők visszaállítják a legutóbbi frissítés előtti állapotot.
Eddig jó móka volt
Szíves frissítés, csak pénzért fejnek, ez nem szórakoztató
Mi a fene? Az elmúlt két nap óta elvesztette a hozzáférést a játékhoz. Maga a támogatási jegy hozzáadásakor megjelenik a 422-es érvényesítési hibaüzenet. Jó néhány befizetést teljesítettem a játékba, és a játék félreirányította, és a hirdetésekben egyenesen azt hazudta, hogy mik a képességei. Nem is beszélve az agyafúrt fordításokról és a pénzkidobásról.
Zárd be és zárd, javítsd ki. Samsung a12-t használok
Rosszul van lefordítva, frissítés után nem tudtam bejelentkezni, elköltöttem egy kis pénzt. Úgy néz ki, mint egy másik készpénzes játék, más koncepcióval. Csalódott, mint fark.
Több matrica kell
Még egy játék férfiaknak és leszbikusoknak (nem bántás). Bár választhatsz hímet vagy nőstényt, nőstényként mégis vannak női szeretteid, és még gyereket is kaphatsz! Szeretnék egy férfi szerelmet!
Nagyon jó játék, szép a grafika, csak azt kívántam, hogy könnyebb legyen a kiskereskedőkhöz jutni
Továbbra is nekem hasonló sztereotípia játék - emlékszem a névre. Az első játékra erősen függőségben egy idő után lassan elvesztette az étvágyat a játékhoz
Jó és friss játék. Az egyetlen kérdésem a következő. Az Admiral szerver csak orosz? Mert én nem láttam itt angolul beszélőt lmao xd
Teljesen pénzkidobás. Rengeteg pénzt kell költened csak azért, hogy a top 20-ban maradj. Ne fáradj a letöltéssel, hacsak nem állsz készen arra, hogy sokat költs.
Helló, a Global Server S27 .BlackSmith-en játszom. A játékok 2021. október 5. óta leálltak. Éves tagságot kaptam, és a mai napig próbálom felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel, hogy megkérdezzem, mi történik, nem próbálnak meg híreket közzétenni, hogy mi történik. Kérem , el kell magyaráznia , mi ez a káosz , különben azt gondoljuk , hogy ez a játék nem megbízható , csak csalás , miután elvette a pénzt és elment . (Elnézést, az apám fiókját használom ehhez) kérjük, magyarázza el nekünk, vagy csak adja vissza a pénzünket, ha vissza tud adni minket a játékokban. nem csak én panaszkodok. Sok csalódott játékost láttam
Surgeon Simulator Doctor Games Role Playing xhg
Szuper rosszindulatú játék, hogy nyerjünk. Ismétlődő és pénzéhes játék. Ha szabadon olay, ne várja el, hogy feljebb kerüljön a ranglistán, ha késik a szerveren.