Post by kelliamorlisar on Mar 6, 2022 6:32:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno dragulje ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Cul
To je tako čudovita igra! Žal mi je, da sem mu dal štirico, ker imam težave z iskanjem hrane, bi lahko to popravil? A vseeno je to zabavna igra, skoraj kot minecraft, vendar drugačna vrsta minecrafta. Tako sem ponosen, da ste vi/vi fantje naredili čudovito in čudovito igro, vi/vi fantje bi morali narediti več iger. Rad bi dal vseh 5 zvezdic. Ampak vseeno se vidimo kasneje..!
Vsakič, ko grem v nahrbtnik in grem nazaj, se pojavijo oglasi in to je nadležno in včasih me aplikacija vrže ven. To je dobra igra, ko sem prenesla aplikacijo in takrat me vrže ven. PS Če se to ne bi zgodilo, bi ocenil 5.
Nekoč sem to igro igral ves čas in sem jo moral izbrisati zaradi prostora za shranjevanje in sem jo pravkar znova prenesel, zdaj pa ne bo naložil zemljevida in samo pravi, da je ta aplikacija prenehala delovati. Odstranil sem ga in ga nato znova naložil in dela isto
Všeč mi je ta igra tako kot mi je všeč Minecraft, vendar je razlog za 4 zvezdice v tem, da so strežniki za več igralcev tako hudi, da sem pred kratkim igral egg ward in dobil sem celoten diamantni oklep, nato sem bil pvping, nato pa od nikoder, se je povezava prekinila IN JE REKLO IGRA SE JE KONČALA V VAŠI ODSOTNOSTI, KO SEM ZLOŽEN IN BILO ŠE ŽIVI 2 EKIPI, prosim, popravite napako pri prekinitvi povezave s strežnikom. Hvala In moja hiša ima 5g, tako da ni nobenih težav z internetom, prosim, popravite
Vsekakor bom tej igri dal 100 zvezdic, saj je to najboljša igra vseh časov! In glavno je, da zmoremo VEČ IGRALCEV!!!! to je veliko, igra je kot Minecraft samo grafika ni, ampak je ok!!! Ima vse kar si želimo!!!! in to je tako super, da mi je ta igra zelo všeč, in še ena stvar, s katero lahko celo igrate mini igre z drugimi, na primer posteljne vojne, jajčne vojne in druge.
Zelo rada imam to igro. Vedno sem se uradno zahvalil, da je Minecraft. Zmanjšal sem eno zvezdico, ker je v tej igri toliko oglasov. Ne maram oglasov v tej igri. Prosimo, odstranite jih.
To je res slaba igra, priporočam samo nakup običajnega minecrafta, igral sem jo že prej in je bila res slaba, ni vredno prenesti, všeč mi je, da ima na tone mobov, vendar priporočam, da dobite ukazne bloke v spodnjem delu in na koncu.
RealmCraft 3D Mine Block World Pustolovske igre duse
Nekaj časa je bilo super, dokler nisem zgradil kmetije in moje živali so izginile. Po nesreči sem udaril 'endermana' ali rekreacijo enega in ta se je teleportirala za mano in me napadla zadnjih pet minut, ko sem igral v igri. Če radi neskončno poskušate nekaj doseči, medtem ko vas vse spodkopava, je to igra za vas. Sicer pa samo plačaj za minecraft...
Sovražim to igro. Grozno je in ko sem razbijal blok, me je zaradi nje lebdel. Ta igra je grozna in če hočeš imeti igro, kot je Mincraft in nimaš denarja, poskusi Mincraft Trial in ko je preizkus končan, igraj Lokicraft, ki je slabši od Mincrafta, vendar je najboljša kopija tam. Razvijalci igre bi morali to igro še bolj izboljšati. Počutim se, kot da je bila ta igra vznemirjena in v njo ni vloženega truda. Prosim izboljšajte igro, za zdaj sem jo izbrisal iz svojega sveta iger
No, če moram v stavku kaj povedati o tej igri, je ta igra boljša od minecrafta. Prepričajte se, da dodate nekaj, kot je končni portal in način za več igralcev LAN, nato pa lahko tekmujete z minecaraftom. Vsekakor Mojang ni videl zmage Realmcrafta. Nadaljuj z dobrim delom! Od vas imam veliko pričakovanj! 😊😊😊
Igra je super, a razlog za dajanje štirih zvezdic je zaradi ene pošasti, ki izgleda kot tujec, ki pride na našo posest in uniči naš kraj kot vsakič, ko pride na mojo posest in vsakič, ko mi vzame hišne opeke, je to zahteva, ki jo prosim odstrani ta igra pošasti in drugega je odlična, hvala
Dobr je
Zelo kul gradbena igra. Oba s sinom imava račune. Moja EDINA pomanjkljivost je, da je Tellurion porabil toliko časa za programiranje bleščeče uvodne posodobitve in vseh teh videoposnetkov v YouTubu, da je zmogljivost na mnogih tabličnih napravah "meh" ... toda moj mobilni telefon deluje SKORAJ brezhibno. ŠE ODLIČNA igra. POSODOBITEV: (13. maj 2020) Ta igra je izgubila zvezdico, ker so programerji namestili "nove posodobitve", zaradi katerih odpiranje sveta, ki ga ustvari uporabnik, "zamrzne ob nalaganju". Odstranil sem ga. Če ni pokvarjen, NE "POPRAVLJAJTE"!!!
NAJBOLJŠA IGRA. grafika je zanič, igranje je preprosto grozno, prosim, ne igrajte je, moj razlog je, da je veliko oglasov, in igro bom ponovno igral, da vidim, kako deluje, leto kasneje, ja, zanič je žogice, vendar je minecraft replika torej kaj si pričakoval.
Igra je skoraj tako dobra kot minecraft, vendar imam eno težavo, in to je žareči kamen in svetilka ne naredi tistega, kar naj bi naredila, to je, da sveti. Ali lahko to popravite, ker bi bilo to zelo cenjeno in hvala.
Bruh, prosim te pozivam, da samo posodobiš igro, prosim, da mi grafika boli oči in mafije so tako zmedene, prosim in kaj so tisti drugi mafi, ki me preprosto prestrašijo brah, prosim, naj bo bolj kot minecraft, prosim, naj deluje ok samo želim, da izgleda kot moja obrt, prosim, samo prosim🙏
Ne ja. Lahko bi bilo bolje. Zelo težko se je primikati ker so gumbi zelo majhni.
O človek, to je zanič! To igro sem igral 7 dni, zabaval sem se, ustvaril sem svoje spominske botanične vrtove z zeleno hišo, posvečeno moji najboljši prijateljici, ki je umrla, bila je čudovita, pa sem padel telefon, baterija se je izpraznila in zdaj Igra v načinu preživetja se ne naloži!!!! Prisežem, da sem ga shranil, mislil sem, da je to tisto, kar je tisti gumb v zgornjem levem kotu, lep računalniško ustvarjen odziv Tellurion douches
Ta igra je dobra, deluje kot nalašč, dokler niste povezani s povezavo, toda ko pridete na splet in vstopite v področje za več igralcev.. Ta igra se izkaže za najbolj idiotsko, ko tam daste svoj čas, naredite nekaj, naredite nekaj čudovitega in nekdo pride in jo uniči ali začne biti radoveden, da si ga v kratkem času naredi svoje. Svoje prijatelje sem povabil na splet in so obžalovali, da so ga igrali. No, naredite nekaj glede tega...da bodo ljudje lahko ustvarili ločen svet in se pridružili samo svojim prijateljem. Upam, da boste upoštevali ta pregled!
Give mi vsako sekundo objavlja oglase in Retaliatorja nenehno motijo, da naredi karkoli in to je
Zelo posebna in prijetna igra, kot je minecraft. Všeč mi je bila ideja igre, ki ste jo naredili. In to je zelo prijetna igra. Lahko gradimo, kar želimo. Samo tako nadaljujte in ustvarite več neverjetnih iger, vključno z več funkcijami. Vidim tudi vaše videe na YouTubu. In sem se naročil na vas.
Ljudje pravijo, da je to kopirano iz Minecrafta, da je kopirano, vendar je njegov dober, samo drugačen od Minecrafta, to je kot minecraft, vendar obstaja hrošč, zato 4 zvezdice
Ko se dotaknete zaslona, prelomite blok
Zamah in zgrešitev. Ustvarjeni svetovi so podobni Minecraftu in igranje je dostojno. Žal oglasi pokrivajo del zaslona, ki stisnejo uporabniški vmesnik, in so na splošno samo moteči in pokvarijo izkušnjo. Tudi sredi igre (po približno 2 minutah) igra prikaže naključno sporočilo, ki pokriva celoten zaslon in me prosi, da pritisnem Sprejmi. Vendar 1] ni gumba za sprejem. 2] zakaj je to prikazano v igri, potem ko sem že sprejel določila in pogoje? 3] Ta igra se zruši
Igra je v redu. je dobra replika Minecrafta, vendar v igri ni cilja, kot v Minecraftu moramo premagati Ender Dragon in Wither, V Mini World (ki je Minecraft klon) moramo ubiti starodavnega Colossus in 3 druge šefe. Če ne želite dodati zmaja enderja, da ohranite izvirnost, dodajte vsaj katerega koli drugega šefa ali kateri koli drug cilj za igralca, vsaj igralcu se ne bo naveličalo igrati te igre in kdaj boste dodali slona? to lahko samo reši svojo igro pred smrtjo. Prosim za odgovor 🙏.
ko sem prvič slišal to igro od svojega brata, sem jo takoj prenesel. res je zabavno in zasvojenost, vendar prosimo, da o tem postavite vadnico. res ne vem kako naj jedem hahaha. Nisem še igral minecrafta, vendar sem bil tako navdušen, ko sem videl to igro, tako da sem tehnično začetnik. prosim dajte vadnico za začetnike, kot sem jaz. hvala
Zatakne se sredi igre
Všeč mi je bila igra, a ko so jo odstranili, sveta, ki sem ga gradil, ni bilo več, vse sem moral začeti od začetka. Prijavljen sem v google play. bi dal oceno 5 zvezdic, če bi lahko shranil svoj trenutni status igre.
Dobra grafika igre je odlična in kontrole so dobre, toda razlog, zakaj sem dal 4 zvezdice, je, ker ta igra nima neatheridnih orodij in oklepa, poleg tega dodaja Warp biom k spodnjemu in dodaja konec z veliko ender man in enderdragon plssssss
ZELO ZELO Dobra Igra v Zelo Zelo Zanimiva🖤❣️💌💙💛💛🧡💙🧡❤️❤️🏁🇦🇱🇦🇲🇦🇼🇦🇼🇦🇽🇧🇪🇧🇪🇧🇪🇧🇪🇧🇪🇦🇿🇧🇪🇦🇿🇧🇪🇦🇿 🇧🇪🇦🇿🇧🇪🇦🇿🇦🇶🇧🇫🇦🇶🇦🇴🇧🇫 Sem kitajka
Kontrole so nekoliko težke za uporabo, resnična težava je v tem, da so res zaostajale, ko sem se pridružil svetu in začel hoditi
Hej, ta igra je dobra, tako mi je bila všeč. Zdi se, da ste za to vložili veliko truda, vendar se jaz soočam z majhno težavo, ki je tako težko najti vaščane in pobegniti iz gozda za začetnike. Upam, da vam bo moja ocena všeč ali pa jo cenite Adijo, čebelica, pogumno!
imajo nov problem z igro. ustvaril nov svet, saj je stari zmrzoval med uporabo krmilne palice, zdaj pa se ta svet niti ne bo naložil mimo zaslona za nalaganje, bela vrstica se napolni, vendar preprosto zamrzne, ne morem pritisniti nazaj, da bi prišla iz nje.
Ta igra je res lepa, lahko gradiš hiše in živiš v njih, jahaš na konjih in prašičih. Res je zabavno igrati, ko razumeš igro, vendar predlagam, da bi bilo lažje najti vasi, ker sem igral to igro in nisem našel vasi, ko pa igram druge igre, kot je ta, vedno najdem vas.
Prosim, dodajte klepet v preživetje in dodajte kreativo v preživetje ter olajšajte iskanje oreas, vendar ne oreas v lavi in prosim, da vsaj naredite zemljevid, poln reavin in dungeon. Predvsem poskušajte olajšati iskanje bastija in utrdb v spodnjem delu zemlje. Rad bi vam dal še eno zvezdico, vendar morate najprej dodati vse stvari, ki jih zahtevam, in nimam youtube kanala.
Zombi me je ubil ker čez vrata 👎🖕👌🖕🖕🖕🖕
Tako zelo podobno minecraft!! Ima spodnji del in ima lahko tudi konec, ima vgrajen kompas in zemljevid, samo da je nekoliko težko najti diamant... toda zaradi trenutnega dogodka lahko dobim diamante in ga lahko tudi kupite. Vasi so preredke.. edit: prišlo je do napake, naredil sem diamantni oklep in ga postavil na stojalo za oklep, vendar je naslednji dan popolnoma izginil, prosim popravite to je bilo potrebno veliko, da sem dobil diamantni oklep..
Kar mi ni všeč, so kontrole. In tudi nimajo nobenih informacij o predmetih. Ne vemo, kje uporabiti te predmete.
Je lepo dobra
Fidget Spinner Arkade lbnb
Nisem naudušena
Resnično moraš popraviti, koliko reklam se predvaja dobesedno vsakič, ko nekaj naredim, je reklama, ki si jo moram ogledati. Resnično mi je všeč igra, ampak res se naveličam gledanja reklame vsake 3 minute, kot dobesedno potrebuješ narediti reklamno oddajo enkrat na 30 minut ali kaj podobnega je smešno to je neumno, mislim ru, da služiš denar za oglase ali ti to delaš, da razjeziš ljudi???
To je dobra igra z veliko stvari, ki se jih je treba naučiti. Spoznamo veliko različnih blokov, vendar mi ni všeč grafika. Včasih igra tudi preneha delovati in ves napredek pri igranju je izgubljen. Druga stvar pri igri je, da nima načina za več igralcev za igranje s prijatelji
Dajem ji 3 zvezdice samo zato, ker je kot minecraft, samo da so liki drugačni in je grafika odlična, vendar je toliko oglasov, če izberem posebne stvari in to je zelo zamik igra, da včasih ne morem premakniti lika . toda to je bila odlična igra. to je bila moja prva izkušnja z najboljšo craft igrico. Mislim, da je več najboljših iger za izdelavo craft, to je res dobra igra.
Igra je dobesedno zabavna, vendar jo je pretežko minirati in tako težko graditi hiše, konje pa jih je pretežko osedlati, ali lahko to popravite, prosim? Dobra igra, vendar je problem, zato sem ji dal 3 starzz
Imam težavo, da sem obtičal v notranjosti in ko vstopim na portal, čez svet ne prihaja in igra je zamrznjena, vendar je igra najboljši brezplačni minecraft in ima ogromno funkcij in če jih želite vedeti, poglejte moj yt kanal Mr.McFreeze in želim si svet za več igralcev, kjer lahko igraš skupaj s prijatelji
Napačen, zelo pogosto pokvari sistemski uporabniški vmesnik, drsti nekaj mobov, tako močno zamrzne igro, da pogosto kar obupam in zapustim igro, včasih, če zlom en blok, je nekako več blokov polomljenih, če so moje roke prazne postane igra zelo občutljiva na dotik vnos in pogosto razbijam bloke tako, da lebdim nad njimi, mafije lahko gredo skozi zaprte ograje in se drstijo v luči bakel, ne morejo narediti ograjenih kmetij, ker lahko vse živali, ki jih drstim, pridejo skozi ograje, tudi drstilci ne delujejo - ustvarjalno način
Grafika te igre je bila lepa pred zdaj je smeti. Drugim močno odsvetujem, naj ne nameščajo te trash grafične igre.
Ta igra je popolna in novi učinki so naredili igro bolj gladko