(iOS) My Lovey : Choose your otome story кодує необмежену кількість дорогоцінних каменів
Mar 6, 2022 6:23:25 GMT
Post by kelliamorlisar on Mar 6, 2022 6:23:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує необмежену кількість дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ My Lovey : Choose your otome story 2022 version ▞▞▞
The 4 dateable characters are: the guide, the enemy, the minister and the guard.Will they choose the man over the country? Love over hate?
Завантаження зайняло вічність. Оскільки завантаження тривало вічно.. звичайно, я не зміг грати.. 😢
Хороша гра, але занадто жадібна. Щоб отримати 1000 монет, потрібно не менше 10 переглядів реклами, але щоб купити один дорогоцінний камінь, потрібно 1300 монет. Це не смішно.
Ви повинні платити за ексклюзивні речі, немає сенсу
Your Soulmate is a Prince... Of VAMPIRES! ?♂️? So when Love bites, will you bite back? Find out in our... NEW STORY: ??Vampire Prince?? Available in English,
гра-пригода, де потрібно приймати рішення,
люблю русалок, люблять русалку
Locke the Superman (1989); Ranma ½ (1990); You're Under Arrest! ... Android Kikaider: The Animation; Andromeda Stories; Anemone; Angel Beats! Angel Beats!:
Час завантаження поганий
Маски для лица на MAKEUP: 100% оригинал, бесплатная доставка, лучший выбор и низкие цены. Заказывайте!
Я прочитав першу історію цієї програми і застряг у другому розділі. Коли я починаю другий розділ, додаток наближається.
Хотілося б, щоб ігри були розділені (
Isekai'd Shoggoth - Interlude 10. Kraina Haps | Scribble Hub
Ігра любовна історія - русалки - PHONEKY
Papers Grade Please! Fritidsspill zzwl
Вполне клас но бує глучить
Супер
Мені дуже сподобалися особливо про Русалок, дякую вам розробники. Я коли читала то плакала а потім від радості плакала. Стільки емоцій дуже класна, мені сподобалося😍😘❤️💖💕
Мені подобаються історії в ньому, щоб просто дивитися на них, але коли я натискаю одну історію, залишаючись голосно протягом 3 годин, я витрачав свій час на очікування, щоб просто прочитати
Люблю це!!!
#ThePaleHorse Instagram posts
Це не дозволяло мені нічого робити після вибору мови.
Пройшло 1 гру.І другу вже прочитати не можу.Чорний екран.Зробіть щось
гнида
First Love Story【otome・yaoi・yuri】otaku dating sim APK 1.0.32 ...
це чудова гра, але екран залишається чорним, будь ласка, виправте це
просто не витрачайте час на встановлення цієї гри, завантаження якої займає багато років
мені подобається
Ця гра така крута
Це було мило для початку.
ЩО ПОТРІБНО, ЦЕ ЗАЙМАЄ СТІЛЬКИ МІСЦІ, МЕНІ ДОВЕЛОСЬ ВИДАЛИТИ ДВІ ІГРИ OTOME!!...ЩО, ЩО ВОНО ВАРТУЄ!!
Я люблю історію. Але я не можу на це потрапити. Я хочу мати можливість округу читати історії, але я не можу, якщо це не дозволить мені далі.
Мені дуже сподобалося Дуже класна гра дакую вам
Mermaid.Love.Story.Games) (15.0) ... The Winter Kiss Novel ♥ Otome Love Story ... Heir of Love - Choose your story. (3.5). 1K | Фільм
Мені подобається ця гра, це має бути гарною грою для інших людей
My Candy Love is a flirting game (dating sim) where the scenario changes depending on the choices you make to create a unique love story!
Шкода, що ви забрали міні гру з нею було весело, і легко можна було заробити золото, а зараз все стало як від ґеніуса.
吉原彼岸花 у Steam_集運液體
This game is currently available for free on iOS, Android, and Facebook Gamesroom. The steam version is $4.99 and comes with a cosmetic portrait frame,
Зовсім не починається 🔥🔥🔥🔥😡😡😡😡😡😡😡😡😡💢
Завантажити First Love Story【otome・yaoi・yuri】otaku dating sim .apk 1.0.32 (остання ... скачати My Lovey : Choose your otome story .apk для Android.
Спільнота Steam :: Onmyoji - Steam Community
Мені це подобається, але це завищена ціна. Як порада, зробіть все інше трохи доступнішим, як у виборі. Вимоги до дорогоцінних каменів занадто великі... Крім того, 2 історії продовжують призводити до краху гри...
приголомшливий.
Це добре, але... дорогоцінні камені трохи завищені, особливо для того, щоб епізоди були дуже довгими, це трохи завищено, можливо, дорогоцінні камені можуть бути "5 дорогоцінних каменів", а не кожен вибір - "10-20" дорогоцінних каменів, що трохи занадто завищена ціна
Гарні історії, хоча предмети трохи важко дістати.
Я це люблю!!! Коли у Secret crush буде більше глав??!! А також коли в інших історіях буде більше розділів!?! Єдине, що я не люблю, але буду терпіти, це монети на ключі та дорогоцінні камені... Чи можна взагалі за половину ціни на ключі?? Якщо ви не можете, я розумію, і якщо ви зміните це, я дуже вдячний. Всім, хто це читає, чудового дня!!!
Не завантажується 😣😣, будь ласка, виправте це якнайшвидше 😯
The vast love story of one female character with nine male characters Your choice changes his fate and creates a new ending.