Post by kelliamorlisar on Mar 6, 2022 6:11:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib lõpmatu ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
selle absoulety prügi, sest niipea kui soovite mängida, peatab see kogu rakenduse!!😠😡 Ma tahan seda hinnata, tähed!!
Ma vihkan seda mängu, sest sa libisesid pärast sinu maandumist ja ma kukkusin lvl 4 algusesse. Ma vihkan seda, paranda PLS
Ma arvan, et fondi suurus peaks olema natuke suurem.
Väga halb. Lugu on väikestele lastele segane ja raske
Selle tabamuskast on nii suur, isegi kui ma olen 1 miili kaugusel, võib koletis mind ikkagi rünnata. Väga ebaõiglane bossilahing. Ärge laadige seda mängu alla
Ma laadisin selle alla, kuid see kustub mängust, kui vajutan mängule
Ei salvesta kunagi. Ma pean alati algusesse tagasi minema ja alustama värskelt. Kas ma vajan wifit, et see salvestaks oma asukoha? Väga masendav.
see viskab mind mängust välja
Ma armastan mängu, kuid leidsin ükskord lõbusa tõrke. Nii et ma olin 6. taseme boonusruumis (ma arvan) ja ma ei mäleta täpselt, mis juhtus, kuid ma lihtsalt mängisin seda, kui ootamatult muutus sündmuste jada papagoi vee suhtes immuunseks ja ta lendas ÜLEPOOLE. ALLA. Mis minu arvates juhtus, oli see, et papagoi tabas vett, mina lõin ta veest välja, mäng unustas, et papagoi on surnud ja nüüd on meil tagurpidi ujuv papagoi.
Ma lihtsalt lükkan mängima ja siis välja, loodan, et järgmine värskendus pole viga
lahe mäng, mulle meeldib 2D kunstistiil.
kuidas sa seda mängid
Ma olen nii vihane, et ma vihkan palli väljakutset 😠😡😠 Soovin, et saaksin seda kätega hoida
Vanad head uhked püksid!
Olen proovinud seda mängida isegi randa jõudnud, kuid pärast iga kord, kui ma mängu uuesti avan, algab see esimesest tasemest. Kas see on mingi nali?
Hämmastav meistriteos, parim mobiilimäng, mida ma eales mänginud olen, selle juhtimine on suurepärane ja voolab suurepäraselt, kuid arvan, et tasemed on minu jaoks liiga lühikesed.
Mäng on väga tore. Mulle meeldis see väga. Aga juhtelementidega on probleem. Minu oppo neo 7 seadmel ei kuvata pliiatsi nuppu, palun parandage see, ma ei saa seda rünnakufunktsiooni kasutada. Aitäh.
i viimane tase on võimatu 😭 tee see lihtsamaks
Hahahaha
Ainus asi, mis mind selle desinstalli tegi, oli see, et see ei päästnud mu edusamme üldse. Ainult võrametsani. Olin 11. tasemel ja kui naasin peamenüüsse, oli peaaegu kogu minu edu kadunud. Ma olin nii pettunud, et desinstallisin lolli mängu. Parandage see tõrge kohe, sest see teeb sama ka teistele.
Ma mängisin seda sõltuvust tekitavates mängudes, kuid siis leidsin kogu mängu ja nüüd olen nagu JAH! Ja mulle meeldib graafika, mis on kunstiline.
Ei soovita seda üldse. Kui kavatsete seda mängu mängida sülearvutis või arvutis, on rakenduse libisemise füüsika ja hitbox liiga suured. Kaotasin 10 elu templi tasandil, kuna mu tegelane libises pidevalt maha nii äärmusliku rakenduse kui ka tabamuskastide vahel. Ärge installige, see on aja raiskamine
Üks mu parimaid mänge
Ma ei saa seda isegi alla laadida. See on väga suur probleem, sest ma mängin seda telefoniga, nii et tehke värskendus jaotisele "Sa võid mängida ka telefonis!", palun tehke see värskendus KOHE
Mängu imeb see krahhi ikka ja jälle ma lihtsalt raiskan oma raha lollile mängule!!!!!!
See mäng on hämmastav! Füüsika on hämmastavalt realistlik!
Mäng on suurepärane viis aja veetmiseks iga kord, kui mängulaual ma selle juurde tagasi tulen ho fancy püksid, ma mängisin seda whrnni oli laps arvutis, nii palju on tegelaskujude loomine sel ajal muutunud, oli tema pükste värv nüüd vaheta juuksepüksid ja mõõk tüüp selle soo dope
Kui ma kunagi kontrollerit kasutan, on selle reaktsioon kohutav, näiteks kui ma lähen vasakule, kulub see 3 sekundit. Ärge kunagi kasutage kontrollerit ühegi mängu jaoks telefonis, millel on mängupuldi juhtnupud
See mäng ei lähe käima
Teil oleks võimalik kiiremini
Suurepärane arvutis kohutav mobiilis
DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games მძაფრსიუჟეტიანი ybl
Pliiats ei hüppa minu jaoks välja, kui ma ei tabanud seda punkti
Ma pole seda mängu veel mobiilis mänginud, kuid mängisin seda lapsena PS3-s ja see oli nii lõbus kõrvalmäng, mida perega mängida. Ma tean, et naudin seda ka mobiilis. Seda mängu tuleb mängida. Võib-olla tulen tagasi, et muuta oma arvustust mobiiliversiooni alusel.
Fancy Pants Adventures Arkadne igre tpcn
Hea mäng aga ma ei tea millegs on vaja pliatsid?
Mulle meeldib see ja kõik suurepärased süžeed tehke palun teine!!!
Fancy Pants Adventures Zręcznościowe xsw
Ma mängin seda mängu, ma võtan, kustutasin selle, ma olin väga tüütu, sest mu vend mängis seda nuudlitega minu tahvelarvutiga sõites ja siis mina mängin ja siis ta on tahvelarvuti ja siis teeb mida iganes ja mind ei huvita, mida ta ütles
mul pole pliiatsi nuppu nii haige määr 2
Mul oli sellega lõbus, kuni jõudsin kohta, kus pidin kasutama rünnakunuppu, mida mu telefoni ekraanil ei ole... idk, kui mul on midagi puudu. Aga ma lihtsalt peatusin ja kaotasin huvi.
Leidsin sellest mängust lihavõttemunad ja näen, et lahe pann näeb välja nagu pann, nii et seda probleemi on väga raske kontrollida, kuid see mäng on lahe!!!! Ma annan sellele 5 tärni.
see on nõme, aga lahe
Miks keegi sellesse ettevõtmisse ei lähe, see on nii Wayne, et me pigem jääme majja, nii et see on nii lahe rumala seikluse hinded
Ma tean, et mõne briti jaoks on alguses lihtne tee Hardisse
.c
Tahaksin mängule parema hinnangu anda, kuid arvestades, et see sulgub automaatselt niipea, kui vajutan esitusnuppu. Ma kardan, et ma ei saa sellest palju rohkem anda. Hea meelega saaksin mängu uuesti mängida, vajadusel jagan oma telefoni versiooni.
Äge mäng! Soovitan seda märulirohket, multifilmilikku, naljakat, põnevat, funky klassikat! Mäletan, kui ma seda esimest korda mängisin ja kui te küsiksite, kui hea see oli, siis ma vastaksin "kas see on päris?!" See hea Edit: palun öelge jah küsimusele "kas see ülevaade oli kasulik?" 👍👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿 Redigeerimine nr 2 Kõrgviis! ✋✋🏻✋🏼✋🏽✋🏾✋🏿
੭ਗ7ਤ
5. lvl on võimatu Ma vannun, et olen nii palju kordi proovinud ja miski pole töötanud, miks see nii on?
Iga kord, kui avan rakenduse, on see lihtsalt valge ekraan. Olen seda mängu varem mänginud ja see on tõesti lõbus, lihtsalt minu seadmes on see tühi ekraan.
Hea mäng mängida